Batoniki Czekoladowo-Orzechowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać czekolady Chip Pekan ciastka bary spróbować. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Ten przepis służy 20. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz soda oczyszczona, brązowy cukier, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Brązowy Masło Pecan Czekolada Chip Ciastka Batony, Brązowy Masło Pecan Czekolada Chip Ciastka Batony, oraz Ciasteczko Orzechowo-Czekoladowe Kruche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 i ułóż dno 9-na-13-calowej patelni do pieczenia papierem do pieczenia.
Rozłóż orzechy pekan na talerzu ciasta i tosty przez około 8 minut, aż złoty. Pekan posiekać i ostudzić.
W misce stojącego miksera elektrycznego, ubić masło i olej z cukrem granulowanym i brązowym cukrem, aż będzie kremowy. Ubić w jajku i wanilii, aż będzie gładka. W małej misce, ubić mąkę z sodą oczyszczoną i solą; ubić suche składniki do miksera z małą prędkością.
Dodać chipsy czekoladowe i pekan; beat tylko do włączenia.
Ciasto przełożyć na przygotowaną patelnię do pieczenia i wcisnąć w równą warstwę.
Piec przez około 20 minut, aż lekko zbrązowieje i prawie ustawić w środku.
Niech ostygnie całkowicie, a następnie uruchom nóż wokół krawędzi i odwróć prostokąt. Oderwij papier i odwróć na deskę do krojenia.