Batoniki Czekoladowo-Marmurkowe Bananowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać czekolady marmurkowe banany orzechów spróbować. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś banany, półsłodkie chipsy czekoladowe, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Marmurkowe Batoniki Bananowe, Marmurkowe Batoniki Bananowe, oraz Tabliczki Czekolady Marmurkowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. spryskać dno i boki 9-calowej kwadratowej patelni z natryskiem do gotowania. W dużej misce, wymieszać cookie mix, 1/2 szklanki masła i jajka, aż miękkie formy ciasta. Rezerwa 1 szklanka ciasta. Do pozostałego ciasta dodać puree bananowe i orzechy włoskie; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić na dnie patelni.
W średniej misce do mikrofali, kuchenka mikrofalowa 3/4 szklanki chipsów czekoladowych z pozostałymi 2 łyżkami masła na wysokości około 1 minuty, mieszając po 30 sekundach, aż stopi się i będzie gładka.
Dodaj zarezerwowane ciasto ciasteczkowe; mieszaj do dobrze wymieszanego. Upuść ciasto czekoladowe przez łyżki równomiernie na wierzchu mieszaniny bananów; rozprowadzić delikatnie, aby prawie przykryć. Mieszanka czekolady zawirować w mieszaninę bananów z nożem do marmurkowego projektu.
Piec od 35 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Chłodne 15 minut.
W małej misce do mikrofalówki, mikrofalówka pozostałe 1/2 szklanki czekolady na wysokiej około 1 minutę, mieszając po 30 sekundach, aż stopi się i gładkie.
Mżawka nad kratami. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin. W przypadku prętów pokrój w 5 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.