Baton Czekoladowy Trójwarstwowy

Baton Czekoladowy Trójwarstwowy
Potrójna czekolada może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 36 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier puder, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasto Czekoladowe Trójwarstwowe, Ciasto czekoladowe trójwarstwowe Oreo® , oraz Ciasto czekoladowe trójwarstwowe OREO dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 9-calowa patelnia kwadratowa z folią rozciągającą się nad krawędziami tworząc uchwyty. Mikrofalówka 4 oz. czekolada i 5 łyżek. masła w dużej misce do mikrofalówki na wysokiej 2 minuty lub do rozpuszczenia masła. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać okruchy; dobrze wymieszać. Mocno docisnąć do dna przygotowanej patelni. Przechowywać w lodówce 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Kuchenka mikrofalowa 1/3 szklanki wody i pozostałe 5 łyżek. masło w dużej misce do mikrofalówki na wysokiej 1 minutę lub do rozpuszczenia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj suchy budyń wymieszać; mieszać 2 minuty lub do całkowitego rozpuszczenia. Stopniowo dodawać cukier puder, mieszając aż do dobrego wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych
5
Rozłożone na skorupie. Przechowywać w lodówce 15 minut lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Mikrofala pozostałe 4 oz. czekolada i śmietana w średniej misce do mikrofalówki na wysokiej 2 protokół. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Rozprowadzić na warstwie puddingu. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do zestawu. Podnieś z patelni na deskę do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Pokroić na 24 batony do podania. Resztki batonów przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn