Baton Czekoladowy Trójwarstwowy

Baton Czekoladowy Trójwarstwowy
Potrójna czekolada może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 36 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier puder, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasto Czekoladowe Trójwarstwowe, Ciasto czekoladowe trójwarstwowe Oreo® , oraz Ciasto czekoladowe trójwarstwowe OREO dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 9-calowa patelnia kwadratowa z folią rozciągającą się nad krawędziami tworząc uchwyty. Mikrofalówka 4 oz. czekolada i 5 łyżek. masła w dużej misce do mikrofalówki na wysokiej 2 minuty lub do rozpuszczenia masła. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać okruchy; dobrze wymieszać. Mocno docisnąć do dna przygotowanej patelni. Przechowywać w lodówce 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Kuchenka mikrofalowa 1/3 szklanki wody i pozostałe 5 łyżek. masło w dużej misce do mikrofalówki na wysokiej 1 minutę lub do rozpuszczenia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Dodaj suchy budyń wymieszać; mieszać 2 minuty lub do całkowitego rozpuszczenia. Stopniowo dodawać cukier puder, mieszając aż do dobrego wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków
5
Rozłożone na skorupie. Przechowywać w lodówce 15 minut lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
6
Mikrofala pozostałe 4 oz. czekolada i śmietana w średniej misce do mikrofalówki na wysokiej 2 protokół. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Rozprowadzić na warstwie puddingu. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do zestawu. Podnieś z patelni na deskę do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Pokroić na 24 batony do podania. Resztki batonów przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn