Baton Czekoladowy Gorąca Czekolada

Baton Czekoladowy Gorąca Czekolada
Baton czekoladowy gorąca czekolada może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury napoju. Ten bezglutenowy przepis służy 1 i kosztuje 1,43 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. 54 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Podobne przepisy to Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Czekoladowy makaron z sosem czekoladowo-orzechowym, wiórkami z białej czekolady i świeżymi jagodami, oraz Gofry z ciemnej czekolady z sosem z białej czekolady i bitą śmietaną czekoladowo-Espresso.

Instrukcje

1
Umieścić kawałki czekolady w rondlu na średnim ogniu; dodać mleko i ubijać stale, aż czekolada stopi się i dobrze wymieszać, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Ubij cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wyjąć z ognia; w razie potrzeby dodać więcej mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Podawać w kubku.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia4
Magazyn