Bas w paski z salsą brzoskwiniową

Bas w paski z salsą brzoskwiniową
Pasiasty bas z salsą brzoskwiniową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 31g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól kuchenną, cukier, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać brzoskwinie, można śledzić to danie główne z Brzoskwinie Proste Jak Ciasto jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Podobne przepisy to Grillowanie: bas w paski z pieczoną salsą, Bas w paski z salsą Verde i śródziemnomorskimi pieczonymi warzywami, oraz Bas W Paski Z Salsą Verde I Śródziemnomorskimi Pieczonymi Warzywami.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki połączyć w płytkim naczyniu, mieszając do rozpuszczenia soli morskiej i cukru; dodać rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Odstawić na 20 minut.
3
Odcedzić; osuszyć rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Przygotuj ogień węglowy w rozruszniku kominowym; pozwól węglom palić się przez 15 do 20 minut lub aż płomienie zgaszą. Ostrożnie wylej gorące węgle z przystawki i ułóż je na jednej stronie grilla. Płaszcz ruszt grillowy z natryskiem do gotowania; umieść ruszt na miejscu na węglu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
W średniej misce wymieszać brzoskwinie, szalotki, sok i olej; wymieszać 1/8 łyżeczki soli kuchennej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KuchennaSól Kuchenna
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Pozostałą 1/4 łyżeczki soli kuchennej i pieprzu równomiernie posypać rybą. Lekko pokryć ryby sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Umieść ryby, skórkę od strony dołu, na bezpośrednim ogniu na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 2 minuty. Odwróć ryby i przenieść na pośrednia ciepła; grill 12 minut lub do pożądanego stopnia doneness. Miętę wymieszać z mieszanką brzoskwiniową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Podawać z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn