Bas w paski z salsą brzoskwiniową

Pasiasty bas z salsą brzoskwiniową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 31g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól kuchenną, cukier, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać brzoskwinie, można śledzić to danie główne z Brzoskwinie Proste Jak Ciasto jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Podobne przepisy to Grillowanie: bas w paski z pieczoną salsą, Bas w paski z salsą Verde i śródziemnomorskimi pieczonymi warzywami, oraz Bas W Paski Z Salsą Verde I Śródziemnomorskimi Pieczonymi Warzywami.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki połączyć w płytkim naczyniu, mieszając do rozpuszczenia soli morskiej i cukru; dodać rybę.
Przygotuj ogień węglowy w rozruszniku kominowym; pozwól węglom palić się przez 15 do 20 minut lub aż płomienie zgaszą. Ostrożnie wylej gorące węgle z przystawki i ułóż je na jednej stronie grilla. Płaszcz ruszt grillowy z natryskiem do gotowania; umieść ruszt na miejscu na węglu.
W średniej misce wymieszać brzoskwinie, szalotki, sok i olej; wymieszać 1/8 łyżeczki soli kuchennej.
Pozostałą 1/4 łyżeczki soli kuchennej i pieprzu równomiernie posypać rybą. Lekko pokryć ryby sprayem do gotowania.
Umieść ryby, skórkę od strony dołu, na bezpośrednim ogniu na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 2 minuty. Odwróć ryby i przenieść na pośrednia ciepła; grill 12 minut lub do pożądanego stopnia doneness. Miętę wymieszać z mieszanką brzoskwiniową.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."