Bas W Paski Z Masłem Limonkowym

Bas W Paski Z Masłem Limonkowym
Bas w paski z masłem limonkowym jest pescatarian przepis z 23 porcjami. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Jeśli masz pod ręką śmietanę, liście pietruszki, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bas w paski z bulionem limonkowym, Bas w paski z bulionem limonkowym, oraz Bas w paski z sosem imbirowo-limonkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rybę osuszyć ręcznikami papierowymi i doprawić połową soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
2
Rozłóż mąkę na woskowanym papierze i wyłuskaj filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż olej mieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj filety, skórę w dół, i gotować 4 protokół, aż skóra będzie chrupiąca. Flip filety i gotować 1 do 2 minut dłużej.
5
Przenieś je, skórą do góry, na ciepły talerz.
6
Dodaj wino, sok z limonki, i szalotki na patelni; gotować na dużym ogniu 2 do 3 minut, aż płyn zmniejszy się do około 1 1/2 łyżki. Wymieszać ze śmietaną. Po pęcherzyków mieszaniny, zmniejszyć ciepło do niskiego. Mieszaj masło po kawałku na raz, dodając każdy kawałek przed całkowitym stopieniem poprzedniego. Podnieś patelnię z ognia kilka razy, aby sos nie oddzielił się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj pozostałą sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8
Ziemniaki układamy na talerzach i przykrywamy filetem, skórką do góry. Łyżka masła limonkowego i rozsypać zioła na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
TrudnośćŚredni
Gotowe W17 m.
Porcje23
Ocena Zdrowia3
Magazyn