Aligator w sosie czosnkowo-winnym
Aligator w sosie czosnkowo-winnym wymaga z grubsza 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten sos ma 309 kalorii, 52g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 5,06 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz mięso aligatora, wino, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kurczak czosnkowy w sosie z białego wina, Zjedz to: krewetki w białym winie i sosie czosnkowym, oraz Stek z flanki z sosem winnym czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić kostki aligatora z sokiem z limonki, przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę do marynowania.
Wycisnąć nadmiar płynu z aligatora i umieścić w dużej misce. Doprawić solą i pieprzem, a następnie wymieszać z mąką.
Usuń Aligator, strząśnij nadmiar mąki i odstaw na bok.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować i mieszać, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodaj aligatora i gotować, aż firmy i nieprzezroczyste, 5 do 6 protokół.
Umieść aligatora w naczyniu do serwowania, następnie wlać wino do patelni i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 2 protokół.
Wlać sos na aligatora służyć.