Aligator w sosie czosnkowo-winnym

Aligator w sosie czosnkowo-winnym
Aligator w sosie czosnkowo-winnym wymaga z grubsza 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten sos ma 309 kalorii, 52g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 5,06 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz mięso aligatora, wino, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kurczak czosnkowy w sosie z białego wina, Zjedz to: krewetki w białym winie i sosie czosnkowym, oraz Stek z flanki z sosem winnym czosnkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić kostki aligatora z sokiem z limonki, przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2
Wycisnąć nadmiar płynu z aligatora i umieścić w dużej misce. Doprawić solą i pieprzem, a następnie wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Usuń Aligator, strząśnij nadmiar mąki i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać czosnek; gotować i mieszać, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
6
Dodaj aligatora i gotować, aż firmy i nieprzezroczyste, 5 do 6 protokół.
7
Umieść aligatora w naczyniu do serwowania, następnie wlać wino do patelni i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Wlać sos na aligatora służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawSos
Magazyn