Bas w paski z karczochami i oliwkami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj bas w paski z karczochami i oliwkami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 511 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.63 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz pasiasty bas, pomidory, cytrynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Okoń Morski W Paski Z Krewnymi Pomarańczami I Oliwkami, Pieczony bas w paski z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami utwardzanymi oliwą, oraz Grillowany bas w paski z kalafiorem i pomidorami z Kaparówkami i czarnymi oliwkami z sałatką z pietruszki.
Instrukcje
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 475 stopni F. przyprawić rybę solą i pieprzem i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Skórkę z cytryny wyjąć za pomocą obieraczki do warzyw (zachować cytrynę).
Połącz skórkę z cytryny, pietruszkę, czosnek, 2 łyżki oliwy z oliwek i 1 łyżeczkę soli w robocie kuchennym. Przy włączonym silniku stopniowo dodawaj chleb i pulsuj kilka razy, aby uzyskać grube okruchy.
Rozłóż bułkę tartą równomiernie w naczyniu do pieczenia 9-przez-13-cala. Ułożyć karczochy, oliwki i pomidory wokół krawędzi i piec, aż odsłonięte bułki tartej w środku są tosty, o 15 protokół.
Wyjąć naczynie do pieczenia z piekarnika. Miarka się tosty bułkę tartą i odstawić.
Dodaj rybę do naczynia do pieczenia i top z tostami bułki tartej.
Piec, aż ryba jest gotowane przez, o 15 protokół.
Skropić pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek.
Zarezerwowaną cytrynę pokroić w kliny i ścisnąć na wierzchu.
Zdjęcia Antonis Achilleos