Bas Paski Na Parze

Bas Paski Na Parze
Parzony bas w paski może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 205g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 1814 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 12,4 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wina ryżowego, pieprz, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest znakomite. Spróbuj Duszony Bas W Paski Z Imbirem I Szalotki, Parzony dziki bas w paski z imbirem i szalotki, oraz Imbir i cytryna-paski na parze z sałatką z kopru włoskiego dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn