Bary spiżarni Sunny
Bary spiżarni Sunny mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kremowe masło orzechowe, jajko, dżem truskawkowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Słoneczne Batoniki Cytrynowe, Currywurst Sunny 's z papryką marynowaną i cebulą oraz ketchupem Curry Sunny' s, oraz Słoneczna Letnia sałatka "owocowa" ze słonecznym sosem cytrusowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Używając 1 łyżki masła, nasmarować dno i boki 8 na 8-calowej patelni do pieczenia.
Aby polewa: w małej misce, rozgnieść razem orzeszki ziemne, mąkę, brązowy cukier i szczyptę soli. Opuszkami palców wymieszać z masłem. Odstawić.
Aby bary: w mikserze stand, wymieszać masło, masło orzechowe, i brązowy cukier do światła i kremowy.
Dodać jajko, ekstrakt z wanilii, proszek do pieczenia i 1/2 łyżeczki soli w kolejności, skrobanie po bokach w razie potrzeby. Powoli wymieszać w mące, a następnie złożyć w chipsy czekoladowe i rozdrobnione kokosa. Naciśnij na dno przygotowanego naczynia, a następnie rozprowadź galaretkę na całym naczyniu.
Posypać reserved orzechowe polewy na górze i piec, aż krawędzie i polewy są złociste, o 30 do 35 protokół. Pozostawić do ostygnięcia przed krojeniem.