Bary Nanaimo babci Chase

Bary Nanaimo babci Chase
Batoniki Nanaimo babci Chase mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, błyskawiczny pudding waniliowy mix, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Bary Nanaimo, Bary Nanaimo, oraz Bary Nanaimo.

Instrukcje

1
Posmaruj talerz o wymiarach 9x13 cali. Aby zrobić skórkę, umieść 1/2 szklanki masła w dużym rondlu i rozpuść na małym ogniu. Wymieszaj cukier, kakao w proszku i ekstrakt z wanilii, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć z ognia, wymieszać z jajkiem, aż mieszanina będzie dobrze połączona, a następnie wymieszać z okruchami krakersów Grahama i orzechami włoskimi. Zapakuj mieszaninę na dno przygotowanego naczynia do pieczenia, wygładzić go w równą warstwę i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Wykonać nadzienie: ubić cukier cukierniczy, 1/2 szklanki zmiękczonego masła, wymieszać budyń i mleko, aż nadzienie będzie gładkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
4
Rozłóż nadzienie na schłodzonej skorupie i wróć do lodówki na kolejne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Do polewy rozpuścić czekoladę z 2 łyżkami masła na bardzo małym ogniu i mieszać, aż mieszanina będzie ciepła (nie gorąca) i wylewana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
6
Wlać polewę na schłodzone nadzienie, w razie potrzeby rozłożyć polewę za pomocą przesuniętej szpatułki lub noża, aby całkowicie pokryć polewę. Włóż naczynie do lodówki, aby schłodzić polewę na około 15 minut. Gdy polewa jest chłodna, ale jeszcze nie twarda, pokroić w kwadraty; powrót do lodówki, aby zakończyć schładzanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn