Bary Nanaimo babci Chase
Batoniki Nanaimo babci Chase mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, błyskawiczny pudding waniliowy mix, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Bary Nanaimo, Bary Nanaimo, oraz Bary Nanaimo.
Instrukcje
Posmaruj talerz o wymiarach 9x13 cali. Aby zrobić skórkę, umieść 1/2 szklanki masła w dużym rondlu i rozpuść na małym ogniu. Wymieszaj cukier, kakao w proszku i ekstrakt z wanilii, aż cukier się rozpuści.
Wyjąć z ognia, wymieszać z jajkiem, aż mieszanina będzie dobrze połączona, a następnie wymieszać z okruchami krakersów Grahama i orzechami włoskimi. Zapakuj mieszaninę na dno przygotowanego naczynia do pieczenia, wygładzić go w równą warstwę i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 30 minut.
Wykonać nadzienie: ubić cukier cukierniczy, 1/2 szklanki zmiękczonego masła, wymieszać budyń i mleko, aż nadzienie będzie gładkie i puszyste.
Rozłóż nadzienie na schłodzonej skorupie i wróć do lodówki na kolejne 30 minut.
Do polewy rozpuścić czekoladę z 2 łyżkami masła na bardzo małym ogniu i mieszać, aż mieszanina będzie ciepła (nie gorąca) i wylewana.
Wlać polewę na schłodzone nadzienie, w razie potrzeby rozłożyć polewę za pomocą przesuniętej szpatułki lub noża, aby całkowicie pokryć polewę. Włóż naczynie do lodówki, aby schłodzić polewę na około 15 minut. Gdy polewa jest chłodna, ale jeszcze nie twarda, pokroić w kwadraty; powrót do lodówki, aby zakończyć schładzanie.