Barry Good ' Salmon Patty
Barry Good " łosoś Patty jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 27g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka majonezu, soli, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Proste Patty Z Łososia, Ciasto Czekoladowe Du Barry, oraz Emaw ' s Salmon Patty Project dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj łososia, jajka, bułkę tartą, majonez, sok z cytryny, mieszankę dressingu ranczo, sól, pieprz, czosnek w proszku, koperek i przyprawy do owoców morza w dużej misce; podziel na 15 porcji i uformuj paszteciki. Każdy placek obsypać mąką kukurydzianą.
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni. Smażyć kilka pasztecików na gorącym oleju, nie przepełniając patelni, aż zbrązowieje, 3 do 4 minut na stronę. Powtarzaj, aż wszystkie paszteciki zostaną ugotowane.
Każdy dekorujemy plasterkiem cytryny i gałązką pietruszki.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.