Bardzo Mleczny Dip Truskawkowy
Bardzo mleczny Dip truskawkowy wymaga mniej więcej 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 533 kalorie, 8G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, twarogu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 36%. Podobne przepisy to Truskawkowe Ciastko, jak zrobić wegańskie ciastko truskawkowe, Strawberry Shortcake w. Mini Strawberry PopTarts, oraz Ciasto Truskawkowe.
Instrukcje
Śmietanę ubić w dużej misce mikserem elektrycznym, aż do uzyskania sztywnych szczytów.
W osobnej dużej misce wymieszać serek śmietankowy, cukier cukierniczy, mleko i 1 1/2 łyżeczki dżemu truskawkowego.
Złóż bitą śmietanę do masy z serem kremowym.
Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, biały cukier i sól.
Pokroić w skrócenie nożem lub blenderem do ciasta, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
W małej miseczce ubić żółtko i maślankę, następnie wymieszać z mieszaniną mąki do zwilżenia.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagniatać przez pięć lub sześć obrotów. Pat lub rozwałkować ciasto na 1/2 cala grubości okrągłej.
Wyciąć ciasto z 1-calowym kutrem do ciastek i umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 10 do 15 protokół.
Schłodzić na arkuszu przez 10 minut przed wyjęciem, aby całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Ostudzone ciastka przeciąć na pół .
Szaszłyk pół biszkoptu na wykałaczce, następnie plasterek truskawek i kolejna połowa biszkoptu.
1 łyżkę dżemu truskawkowego wkręcić dekoracyjnie do schłodzonego Dipu i podawać z szaszłykami truskawkowymi.