Barbecue-glazurowany łosoś z fasolką szparagową i kukurydzą przepis
Barbecue-glazurowany łosoś z fasolką szparagową i kukurydzą przepis jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. 108 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crockpot Łosoś I Zielona Fasola Przepis, Sezam glazurowany łosoś i fasolka szparagowa, oraz Słodki sojowy glazurowany łosoś z orzechowym brązowym ryżem i zieloną fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw stojak piekarnika w najwyższej pozycji i podgrzej piekarnik do 500 F.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać fasolkę szparagową, białka scallion, łyżeczka soli, i łyżeczka pieprzu. Gotować, podrzucając często, aż zielona fasola zacznie mięknąć, 5 do 7 protokół.
Dodać kukurydzę i gotować, podrzucając często, aż warzywa będą miękkie, 3 do 4 protokół więcej. Wchodzisz w zieleni scallion.Tymczasem łososia ułożyć na wyłożonej folią blasze do pieczenia i doprawić łyżeczką soli i pieprzu. Dzieląc równomiernie, posmaruj sosem barbecue.
Piec do gotowane przez, 8 do 12 protokół.
Łososia podawać z warzywami i posypać bazylią.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.