Barbecue Chili
Barbecue Chili może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 322 kalorie, 16G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka sosu barbecue, wieprzowina z grilla, sos pomidorowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chili z grilla z kukurydzą, Kotlety Z Grilla Chili, oraz Chili Z Grilla Z Kukurydzą.
Instrukcje
Wymieszać razem rozdrobnioną wieprzowinę i pozostałe składniki w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 15 minut.
Podawać z pożądanymi dodatkami. (Patrz "Dodatki do Chili" poniżej.)
Dodatki do Chili: dobry wybór, aby dodać do miski to śmietana, salsa, pokrojone w kostkę pomidory śliwkowe (mają mięsistą konsystencję i są łatwe do znalezienia w zimie), rozdrobniona sałata lub szpinak, rozdrobniony ser, pokrojona w kostkę cebula, pokrojona zielona cebula, posiekana kolendra, posiekane awokado, pokrojone papryki jalapeo, grzanki z chleba kukurydzianego i chipsy tortilla.