Bannock

Bannock
Bannock wymaga około 40 minut od początku do końca. Na 15 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, wodę, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Selkirk Bannock, Maślanka Bannock, oraz Bannock (Szkocki Chleb Na Patelni).

Instrukcje

1
Do dużej miski odmierz mąkę, sól i proszek do pieczenia. Wymieszać, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Roztopione masło i wodę zalać mieszanką mąki. Wymieszać widelcem, aby piłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
3
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść delikatnie około 10 razy. Pat w płaskim okręgu 3/4 do 1 cal grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Gotować na smarowanej patelni na średnim ogniu, pozwalając na około 15 minut z każdej strony. Użyj dwóch podnośników do łatwego obracania. Można również piec na wysmarowanej blasze do pieczenia w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn