Banh Mi Burgers

Banh Mi Burgers
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj hamburgerów Banh Mi. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 689 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.23 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Wietnamskie danie. Mieszanka zielonej cebuli, skrobi kukurydzianej, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Banh Mi Azjatyckie Hamburgery, Wietnamskie jajko sadzone Banh mi przepis (banh Mi Trung Op La) - " the, oraz Banh Mi Hot Dog dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj wieprzowinę, czosnek, imbir, zieloną cebulę, kolendrę, sos rybny, sos karmelowy, skórkę z limonki i jalapeno.Uformuj mieszaninę na 4 paszteciki.Grilluj na średnim ogniu, aż do ugotowania, około 4-6 minut na stronę.Złóż hamburgery i ciesz się.Roztopić cukier w wodzie na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu, aż zmieni się w głęboki złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Sos RybnySos Rybny
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Wymieszaj wodę, sos rybny i sok z limonki i ostrożnie dodaj wodę, podgrzewając, aż karmel się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Dodać chili, czosnek i szalotki i gotować na wolnym ogniu, aby zmniejszyć o połowę, o 3-5 protokół.skrobię kukurydzianą wymieszać z wodą, wymieszać z sosem i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, około minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4

Wyposażenie

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn