Banh Bung (ciepła sałatka z makaronem z wołowiną)
Banh Bung (ciepła sałatka z makaronem z wołowiną) jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 556 kalorii, 22g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 4,23 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju roślinnego, kiełki fasoli, wermiszel ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Wietnamskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Baby Bok Choy I Zupa Z Makaronem Wołowym Z Ciepłymi Przyprawami, Ciepła Sałatka Z Makaronem, oraz Ciepła tajska sałatka z kurczakiem i makaronem.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wołowiny.
Pokroić na cienkie plastry; odstawić na bok.
Połącz sos ostrygowy, sos sojowy i cukier. Dobrze wymieszać; odstawić.
Przynieś 3 ćwiartki wody na wolnym ogniu w dużym holenderskim piekarniku.
Dodaj wermiszel ryżowy; dusić 2 minuty lub tylko do miękkości.
Odcedzić i zwrócić wermiszel ryżowy na patelnię.
Dodać mleko kokosowe; dobrze wymieszać. Odstawić; ogrzać.
Rozgrzać olej w woku lub dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Dodać cebulę; podsmażyć 2 minuty.
Dodać wołowinę; smażyć 3 minuty.
Dodaj mieszaninę sosu ostrygowego; Stir-fry 30 sekund.
Zdjąć z ognia. Odstawić; ogrzać.
Połączyć kiełki fasoli, ogórek, kapusta, marchew i bazylia w dużej misce; wrzucić delikatnie. Łyżka mieszanki kiełków fasoli do każdego z 4 dużych płytkich misek; top z mieszaniną wołowiny i 1 szklanka mieszanki wermiszeli ryżowych.
Skropić sosem z octu limonkowego.