Bangers and Mash
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Bangers i zacieru spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 24g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kapusty sabaudzkiej, sól koszerna, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wegańskie Bangers i Low Carb Mash! (Bangers & Mash), Bangers and Mash, oraz Bangers and Mash.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Włóż ziemniaki do dużego garnka i przykryj zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia, na średnim ogniu i mocno posolić wodę. Zmniejszyć ogień i dusić do miękkości, o 20 protokół. Kapustę gotujemy na parze w garnku z ziemniakami. Powinny być gotowe w tym samym czasie.
Tymczasem brązowy kiełbasę ze wszystkich stron w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Kiełbasę wyjąć na talerz, gdy się zarumieni.
Dodać cebulę do patelni doprawić solą i pieprzem, do smaku. Cebulę gotować do karmelizacji, dodając wodę, łyżeczkę na raz, aby odgazować patelnię. Wymieszać z musztardą Dijon i 3/4 szklanki wody i powrót kiełbasę na patelni, aby zakończyć gotowanie. Dusić, aż kiełbasa jest gotowane przez i wody zmniejszyła się do glazury nad cebulą, o 7 protokół.
Odcedzić ziemniaki, rezerwując trochę wody do gotowania. Ryż ziemniaki do miski i dodać trochę wody do gotowania ziemniaków do zmiękczenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Złóż gotowaną na parze kapustę i smak przypraw, dostosowując się w razie potrzeby.
Przenieść bangers i zacieru do naczynia i kopać!!!!