Bandito Chile Ser Chleb Budyń
Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,68 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 22g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście kolendry, kminek, ser Monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czekoladowy Budyń Chlebowy Chile, Chile-Serowy Chleb Kukurydziany, oraz Chleb Serowy Hatch Chile.
Instrukcje
Pokrój chleb w 1-calową kostkę.
Umieść 12 filiżanek lekko zapakowanych kostek w jednej warstwie na stojaku z drutu na blasze do pieczenia i umieść na Dolnym stojaku w piekarniku. Zachowaj pozostały chleb do innego użytku.
Pokrój pieprz wzdłuż na 1-calowe paski, usuwając nasiona i miąższ.
Umieścić paprykę, skórkę do góry, na innej blasze do pieczenia i płaszcz lekko sprayem do gotowania.
Umieścić paprykę na górnej półce w piekarniku. Papryka Broil i chleb w piekarniku w tym samym czasie, sprawdzanie papryki co 30 sekund, począwszy od 3 minut.
Paprykę wyjąć z piekarnika, gdy lekko rumiane.
Wyjąć kostki chleba z piekarnika.
Sery zetrzeć na dużych otworach tarki pudełkowej. Wrzucić kostki chleba z serami, cebula i kolendry w dużej misce do mieszania.
Za pomocą drobnego Sitka siatkowego odcedz salsę, oddzielając ciecz od ciał stałych.
Połącz odsączone ciała stałe z salsy, jaj, mleka i kminku. Wrzucić mieszaninę jaj z mieszaniną chleba, upewniając się, że wszystkie kostki chleba są nasycone.
Płaszcz 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Rozłóż mieszaninę chleba w naczyniu i piec, odkryte, 35 do 40 minut lub aż lekko rumiane i prawie ustawić w centrum.
Podczas gotowania budyniu chlebowego Połącz w blenderze reserved płyn z salsy, śmietany, pasty pomidorowej i prażonych pasków czerwonej papryki i zmiksuj na gładką masę.
Wyjąć budyń chlebowy z piekarnika, pokroić w kwadraty i skropić sosem śmietanowym.