Banany Foster Sundae
Need a deser bezglutenowy? Banany Foster Sundae może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka lodów vanillan, masło, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to kreolskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Banany Foster Chleb Bananowy Sundae, Banany Foster (bananas Flambé), oraz Bananas Foster.
Instrukcje
Połączyć lody i posiekane toffi Baton w misce; dobrze wymieszać i zamrozić do jędrności.
W międzyczasie roztopić masło w średniej patelni nonstick na średnim ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem i wodą. Gotować 1 minutę lub aż cukier się rozpuści i mieszanina zacznie gęstnieć, stale mieszając.
Dodać banana i wanilii; gotować 1 minutę, mieszając do Płaszcz banana.
SOS bananowy podawać na lodach.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Forjas del Salnes Leiranan Albarino z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Forjas del Salnes Leirana Albarino
Blady, zielonkawożółty. Jasny i Ostro skupiony na nosie, ukazujący intensywne zapachy cytryny, wiciokrzewu, chininy i minerałów, wraz z nutą imbiru w tle. Wytrawny, napięty i lekki na stopach, oferujący intensywne, mineralne smaki owoców cytrusowych i sadowniczych, które nie wykazują nadwagi. Zamyka się na pikantnej nucie, wykazując silną, kwiatową trwałość.