Banany Foster Cupcakes
Banany Foster Cupcakes może być tylko deser szukasz. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Ten przepis służy 30. Jeśli masz wodę, mieszankę ciasta betty, ekstrakt z rumu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1207 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Banany Foster Cupcakes, Banany Foster Cupcakes, oraz Banany Foster Cupcakes.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 30 regularnych filiżanek do muffinek.
Zrób Babeczki. W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 minutę.
Dodać banany i ekstrakt z rumu; ubić na średniej prędkości, aż do połączenia, około 30 sekund. Napełnij kubki muffin 3/4 pełne.
Piec 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka babeczki wychodzi czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić przed nadzieniem i lukrem, około 30 minut.
W środku każdej schłodzonej babeczki Wytnij kształt stożka o średnicy 3/4 cala na górze o głębokości 3/4 cala, używając ostrego noża do parowania.
Odciąć spiczasty koniec każdego stożka, zastrzegając wierzchołki. Napełnij każdą wnękę około 1 łyżeczką dulce de leche; przykryj zarezerwowanymi szczytami, lekko dociskając.
Zrobić Lukier Rumowo-Maślany. W dużej misce, ubij masło z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie lekkie i puszyste.
Dodaj cukier puder powoli, pokonując na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 1 minutę lub do włączenia.
Dodaj 2 łyżki mleka i 3/4 łyżeczki ekstraktu z rumu, ubijając do lekkiego i puszystego.
Dodaj kilka kropli barwnika spożywczego na raz, bijąc między dodatkami, aż do uzyskania pożądanego koloru. (Jeśli lukier jest zbyt gęsty, ubij pozostałą 1 łyżkę mleka, 1 łyżeczkę na raz, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.)
W torbie dekorowanie wyposażone w wybór końcówki dekorowanie, miejsce lukier; rury na szczytach babeczek.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć. Przechowywać w lodówce.