Bananowy Pudding cioci Betty
Budyń bananowy cioci Betty wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Mieszanka skondensowanego mleka, śmietany, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 141 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Bananowy Pudding cioci Betty, Babeczki jagodowe cioci Betty, oraz Chleb bananowy od Betty Crocker dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć pudding wymieszać z mlekiem i mieszać, aż mieszanina się rozpuści. Przechowywać w lodówce 15 minut, aż częściowo ustawić.
Mleko skondensowane wymieszać z budyniem, aż będzie gładkie. Złóż śmietanę i ubitą polewę. Złóż banany.
Zrób pojedynczą warstwę wafli waniliowych na dnie naczynia o wymiarach 9x13 cali.
Pudding rozprowadzić równomiernie na waflach. Pozostałe wafle zmiażdżyć i posypać wierzchem. Przechowywać w lodówce aż do podania.