Bananowy Brioche Chleb Pudding

Bananowy Brioche Chleb Pudding
Jedna porcja zawiera 665 kalorii, 11g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.28 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz banany, śmietanę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nutella Banana Brioche Chleb Pudding, Budyń Chlebowy Brioche, oraz Budyń Chlebowy Z Jagodami Brioche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Masło 4-quart szkło lub ceramiczne naczynie do pieczenia i płaszcz z cukrem, tapping się nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
W rondlu, połączyć mleko ze śmietaną i doprowadzić tylko na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Umieścić brioche w dużej misce, wlać mleko równomiernie nad nim i odstawić aż prawie wchłania, mieszając raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
W średniej misce, ubić masło, aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać 1 szklankę cukru; ubijać, aż będzie puszysta. Ubić żółtka, 1 na raz. Złóż mieszaninę do namoczonej brioche, a następnie wymieszać banany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
BriocheBrioche
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
7
W czystej misce ubijamy białka do miękkich szczytów. Stopniowo dodawać 2 łyżki cukru i ubijać, aż białka będą sztywne i błyszczące, około 2 minut. Wrzucamy białka do budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Przełożyć budyń do przygotowanego naczynia do pieczenia; wygładzić powierzchnię. Na wierzch polać łyżkami sosu krówkowego i wlać go do budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
9
Posypać wierzch pozostałą 1 łyżką cukru. Ustaw naczynie do pieczenia w dużej patelni i dodaj wystarczającą ilość gorącej wody, aby osiągnąć dwie trzecie drogi z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
10
Piec przez 1 godzinę, lub aż budyń jest ustawiony, a wierzch jest brązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Pudding lekko schłodzić w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
12
Przenieść do stojaka do ostygnięcia na 15 minut.
13
Podawać z krówką i sosem maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Płatków Muesli Bez Rodzynek4 łyżki Płatków Muesli Bez Rodzynek
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn