Bananas Foster Milkshake
Banany Foster Milkshake może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 1 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 949 kalorii, 15g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło ten napój. Mieszanka zbyt Banana, lody waniliowe, sos karmelowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Bananas Foster Milkshake, Bananas Foster Milkshake, oraz Banany Foster Milkshake Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze połącz banana, sos karmelowy, cynamon, rum, jeśli używasz, i mleko i zmiksuj na gładką masę.
Dodać lody i blend aż włączone.
Wlej do wysokiej szklanki i udekoruj bitą śmietaną, kilkoma plasterkami banana i odrobiną sosu karmelowego.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Atlantis Albarino z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Atlantis Albarino]()
Atlantis Albarino
Elegancki kolor cytrynowo-żółty, czysty i błyszczący. Jest to bardzo intensywne wino na nosie o trwałych aromatach jakości, przypominające zielone jabłko i owoce tropikalne, takie jak ananas. Na podniebieniu jest długie i trwałe z idealną kwasowością, która pasuje do jego ciała, dzięki czemu jest bardzo przyjemnym winem pełnym wrażeń. To cudownie chrupiące i orzeźwiające wino jest zbierane ręcznie w małych plastikowych pudełkach. Winogrona są selekcjonowane i tłoczone. Po uzyskaniu moszczu rozpoczyna się proces fermentacji alkoholowej, który odbywa się w kadziach ze stali nierdzewnej w temperaturze 64 stopni Fahrenheita. Po okresie fermentacji przeprowadza się regały w celu oddzielenia osadu; następnie przechodzi stabilizację na zimno, jest filtrowany, a następnie butelkowany.