Baltimore Beef Bad Boy
Baltimore wołowina Bad Boy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 81 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli w proszku, chrzan, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Baltimore Beef Bad Boy, Baltimore Beef Bad Boy, oraz Ajerkoniak Baltimore.
Instrukcje
Połącz przyprawy do mięsa w zamykanej plastikowej torbie 1-galon i wstrząśnij, aby dokładnie wymieszać.
Dodaj 1 kawałek mięsa, wstrząśnij nim w worku, Usuń i powtórz z drugim kawałkiem mięsa.
Dodaj pierwszy kawałek z powrotem do torby, uszczelnij i marynuj tak długo, jak możesz w lodówce-zaleca się 24 do 48 godzin. Ale jeśli nie możesz czekać, po prostu to zrób. Nie będzie tak przesadnie, ale i tak będzie naprawdę dobrze.
Zrobić sos śmietanowo-chrzanowy: w średniej misce połączyć kwaśną śmietanę, majonez, sok z cytryny, chrzan, czosnek, sól morską i pieprz do smaku.
Dokładnie wymieszać i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny.
Dwadzieścia minut przed planowaniem grillowania wyjmij mięso z lodówki i pozostaw w temperaturze pokojowej. Rozgrzej grill lub dużą patelnię grillową do wysokości.
Grillować mięso przez 10 do 15 minut (7 1/2 minut na stronę), lub do pożądanej doneness. (Najlepiej średnio rzadkie, około 140 stopni F lub 145 stopni F.) odstawić mięso na bok, przykryć i odstawić na 5 do 10 minut.
Pokroić papier mięsny-cienki nożem lub krajalnicą delikatesową na blacie. Mięso podzielić na 8 kromek chleba, na każdą z nich posmarować sosem śmietanowo-chrzanowym, następnie dodać kilka krążków plasterków cebuli i polać resztą chleba.