Baltimore wołowina Bad Boy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 81 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli w proszku, chrzan, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Baltimore Beef Bad Boy, Baltimore Beef Bad Boy, oraz Ajerkoniak Baltimore.
Instrukcje
1
Połącz przyprawy do mięsa w zamykanej plastikowej torbie 1-galon i wstrząśnij, aby dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
Gruby Czerwony Cukier
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
2
Dodaj 1 kawałek mięsa, wstrząśnij nim w worku, Usuń i powtórz z drugim kawałkiem mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
Mięso
3
Dodaj pierwszy kawałek z powrotem do torby, uszczelnij i marynuj tak długo, jak możesz w lodówce-zaleca się 24 do 48 godzin. Ale jeśli nie możesz czekać, po prostu to zrób. Nie będzie tak przesadnie, ale i tak będzie naprawdę dobrze.
4
Zrobić sos śmietanowo-chrzanowy: w średniej misce połączyć kwaśną śmietanę, majonez, sok z cytryny, chrzan, czosnek, sól morską i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Chrzanowy
Chrzan Pospolity
Sok Z Cytryny
Majonez
Kwaśna śmietana
Sól Morska
Czosnek
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Dokładnie wymieszać i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny.
6
Dwadzieścia minut przed planowaniem grillowania wyjmij mięso z lodówki i pozostaw w temperaturze pokojowej. Rozgrzej grill lub dużą patelnię grillową do wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Grillować mięso przez 10 do 15 minut (7 1/2 minut na stronę), lub do pożądanej doneness. (Najlepiej średnio rzadkie, około 140 stopni F lub 145 stopni F.) odstawić mięso na bok, przykryć i odstawić na 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Pokroić papier mięsny-cienki nożem lub krajalnicą delikatesową na blacie. Mięso podzielić na 8 kromek chleba, na każdą z nich posmarować sosem śmietanowo-chrzanowym, następnie dodać kilka krążków plasterków cebuli i polać resztą chleba.