Balsamiczny Collard Greens
Balsamiczny Collard Greens może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 5 i kosztuje 97 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, zielenie collard, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Balsamiczny Collard Greens, Balsamiczny Szkliwiony Collard Greens, oraz Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Dodaj cebulę do kapiących na patelni; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj zielenie collard, i gotować 2 do 3 minut lub aż zielenie zaczną więdnąć, mieszając od czasu do czasu.
Umieść zieloną mieszaninę collard, sól i następne 3 składniki (przez bulion)w kuchence elektrycznej 3-quart. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 3 1/2 do 4 godzin.
Ocet balsamiczny i miód Połącz w małej misce. Wymieszać mieszaninę octu do Collard greens tuż przed podaniem.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.