Balsamiczny Cipollini z cytryną i liśćmi laurowymi

Balsamiczny Cipollini z cytryną i liśćmi laurowymi
Balsamiczne Cipollini z cytryną i liśćmi laurowymi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 116 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jeśli masz ocet balsamiczny, masło, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Cebula Cipollini Szkliwiona Balsamicznie, Balsamiczny-glazurowany słodko-kwaśny Cipollini, oraz Balsamiczna Prażona Cebula Cipollini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu rozpuścić cukier w wodzie. Gotować na umiarkowanym ogniu bez mieszania, aż powstanie średnio-bursztynowy karmel, około 5 minut. Z ognia, ostrożnie dodać masło i 1/2 szklanki octu balsamicznego. Odstawić rondel do ognia i gotować, aż karmel się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Do rondla dodajemy cebulę, skórkę cytrynową, liście laurowe i wywar z kurczaka i doprowadzamy do wrzenia. Doprawić solą i pieprzem i dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż cebula będzie bardzo miękka i szkliwiona, a płyn będzie syropowaty, około 1 1/2 godziny. Wymieszać pozostałe 2 łyżki octu balsamicznego i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn