Balsamiczno-Miodowe Prażone Warzywa Korzeniowe

Balsamiczno-Miodowe Prażone Warzywa Korzeniowe
Balsamiczno-miodowe prażone warzywa korzeniowe to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Food.com ma 23 fanów. Sprawdza się jako tania przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka ziemniaków, buraków, rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Pieczone Warzywa Korzeniowe Z Miodem, Balsamicznym I Świeżym Kozim Serem, Prażone Warzywa Korzeniowe Balsamiczne, oraz Pieczone warzywa korzeniowe z glazurą balsamiczną.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia51
Magazyn