Balsamiczne Glazurowane Steki Z Tuńczyka

Balsamiczne Glazurowane Steki Z Tuńczyka
Balsamiczne glazurowane steki z tuńczyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 46g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka glazury cielęcej, boczek, sezam i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Steki Z Tuńczyka Glazurowane Balsamicznie, Steki Z Tuńczyka Z Sezamem W Sosie Balsamicznym, oraz Bek ' s grillowane steki z tuńczyka glazurowane imbirem, limonką i soją OAMC dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Czarna wiśnia, przyprawa, bogaty
TrudnośćNormalny
Gotowe W33 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn