Balsamiczne glazurowane grillowane śliwki z lodami waniliowymi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj balsamicznych szkliwionych grillowanych śliwek z lodami waniliowymi. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka octu balsamicznego, Skórki, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mozzarella Buffalo Z Balsamicznymi Szkliwionymi Śliwkami, Orzeszkami Pinii I Miętą, Grillowane Śliwki Z Miodową Glazurą Balsamiczną, oraz Grillowane śliwki z rozmarynową glazurą balsamiczną i Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej patelnię grillową do wysokiej temperatury.
Skrop owoce oliwą, aby nie sklejały się i grilluj śliwki 3 minuty z każdej strony.
Podczas grillowania owoców wlej ocet balsamiczny do małego garnka i umieść garnek na średnim ogniu. Gdy ocet nagrzewa się do wrzenia, zmniejsz ocet o połowę, od 1 do 2 minut.
W małej misce wymieszać cukier, waniliowy i sok z cytryny oraz pieprz.
Ubij ciepły ocet balsamiczny.
Na talerzach deserowych umieścić gorące, grillowane owoce.
Skropić balsamiczną glazurę na owocach i podawać.