Balsamiczna Glazurowana Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków
Balsamiczna Glazurowana Sałatka z pieczonych ziemniaków może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką paprykę, sól i mielony pieprz, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych ziemniaków z winegretem balsamicznym, Sałatka Ziemniaczana Z Rukolą I Winegretem Balsamicznym, oraz Sałatka Z Pieczonych Słodkich Ziemniaków Z Kraft Balsamicznym Winegretem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszać oliwę z oliwek, 3 łyżki octu balsamicznego, miód, paprykę, czosnek, sól i czarny pieprz. Wymieszać ziemniaki, grzyby, i słodka cebula do mieszaniny octu; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Balsamiczny
Pieprz Czarny
Słodka Cebula
Grzyby
Oliwa Z Oliwek
Ziemniak
Papryka
Ocet
Czosnek
Miód
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozłóż warzywa na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ziemniaki będą łatwo Przekłute widelcem, 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Odcedzić plastry boczku na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu; pokruszyć boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
7
Przenieść mieszaninę ziemniaków do dużej miski i wymieszać z boczkiem, zieloną cebulą, pietruszką i pozostałymi 2 łyżkami octu balsamicznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Balsamiczny
Zielona Cebula
Pietruszka-nać
Ziemniak
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego