Balsamiczna Glazurowana Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków
Balsamiczna Glazurowana Sałatka z pieczonych ziemniaków może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką paprykę, sól i mielony pieprz, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych ziemniaków z winegretem balsamicznym, Sałatka Ziemniaczana Z Rukolą I Winegretem Balsamicznym, oraz Sałatka Z Pieczonych Słodkich Ziemniaków Z Kraft Balsamicznym Winegretem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
W dużej misce wymieszać oliwę z oliwek, 3 łyżki octu balsamicznego, miód, paprykę, czosnek, sól i czarny pieprz. Wymieszać ziemniaki, grzyby, i słodka cebula do mieszaniny octu; wrzucić do herbu.
Rozłóż warzywa na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ziemniaki będą łatwo Przekłute widelcem, 30 do 40 minut.
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu; pokruszyć boczek.
Przenieść mieszaninę ziemniaków do dużej miski i wymieszać z boczkiem, zieloną cebulą, pietruszką i pozostałymi 2 łyżkami octu balsamicznego.