Balsamiczna Duszona Pieczeń W Garnku

Balsamiczna duszona pieczeń w garnku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 34g białka, 23G tłuszczu i w sumie 414 kalorii. Za 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowy Pudding Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wolnowarowa Pieczeń Balsamiczna, Łatwa Pieczeń Z Wołowiny Balsamicznej - Niskowęglowodanowa I Bezglutenowa, oraz Klon Balsamiczny Duszony Krzyż Żeberka Pieczeń dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325°.
Posyp pieczeń solą i pieprzem. W żaroodpornym holenderskim piekarniku rozgrzej olej na średnim ogniu. Brązowa pieczeń ze wszystkich stron.
Dodaj seler, marchewkę i cebulę na tę samą patelnię; gotuj i mieszaj do miękkości.
Dodaj rzepę, Batata i czosnek; gotować 1 minutę.
Dodaj wino, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki z patelni. Dodaj bulion, ocet i zioła. Wróć pieczeń na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Przykryj i piecz 2-1/2 do 3 godzin lub do miękkości mięsa.
Usuń wołowinę i warzywa; trzymaj się ciepło. Wyrzuć zioła z płynu do gotowania; odtłuszczony tłuszcz. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie; wymieszać z płynem do gotowania. Doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając; gotować i mieszać 2 minuty lub do zgęstnienia.
Podawać z pieczeniem w garnku i warzywami.