Bakłażan Parmigiana Rounds
Przepis bakłażan Parmigiana rund może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 518 kalorii, 28g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bułkę tartą, ser mozzarella, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bakłażan Parmigiana bez Parmigiana!, Bakłażan Parmigiana, oraz Bakłażan Parmigiana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj w 3 oddzielnych miseczkach mąkę, jajka i bułkę tartą. Pogłębiać bakłażan w mące i płaszcz z jajkiem, pozwalając nadmiar kapać. Dredge bakłażan w bułce tartej.
W dużej ciężkiej patelni ciepła 1/4 cala oleju na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie i smażyć rundy bakłażan w partiach 3 minut z każdej strony, przenosząc je z rowkiem łyżką do ręczników papierowych do spuszczenia.
Układaj rundy na blasze do pieczenia i top z sosem pomidorowym i mozzarellą. Rundy Broil o 2 cali od ciepła, aż ser topi się, o 3 protokół.