Bakłażan Marynowany Z Indii Południowych

Bakłażan Marynowany Z Indii Południowych
South Indian marynowany bakłażan może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 701 kalorii, 8G białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka nasion kminku, wody, gorczycy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Bakłażan Południowoindyjski (Bakłażan) Curry, South Indian Adai, oraz Południowoindyjskie Curry Warzywne dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Laurenz V Reserve uroczy Gruner Veltliner. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.
Laurenz V Reserve Uroczy Gruner Veltliner
Laurenz V Reserve Uroczy Gruner Veltliner
Aromaty dojrzałych jabłek i typowa pikantność Veltlinera łączą się, tworząc fascynujący owocowy bukiet. Na podniebieniu wino jest miękkie i soczyste, wspierane przez delikatną kwasowość owocową. Bardzo harmonijny, pozwalający na idealnie gładkie picie. Po prostu uroczy!
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia52
Magazyn