Bakłażan Marynowany
Marynowany bakłażan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę w małych kostkach, bakłażan w średnich kostkach, ocet winny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tuńczyk Crudo z marynowanym bakłażanem, Bakłażan Marynowany Z Indii Południowych, oraz Marynowany Czerwony Snapper Z Bakłażanem I Melonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć bakłażan i sól w dużej misce. Zagnieżdż kolejną miskę na bakłażanie i zważyć ją z kilkoma konserwami (fasola lub pomidory działają dobrze); odstawić na 1 godzinę.
Przenieś bakłażana do drobnego Sitka siatkowego i spłucz sól pod zimną bieżącą wodą, rzucając bakłażanem rękami. Wycisnąć nadmiar wody, rozprowadzić bakłażan w jednej warstwie na blasze do pieczenia i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Połącz ocet i płatki czerwonej papryki w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj bakłażana i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia i niech bakłażan stać w occie przez 10 minut.
Dodaj pozostałe składniki i wymieszaj, aby połączyć.
Przenieść do pojemnika 1-quart z ciasną pokrywą.
Ostudzić do temperatury pokojowej, przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 3 dni przed podaniem.