Bakłażan i wędzone-Gouda Open-Faced grillowane kanapki

Bakłażan i wędzone-Gouda Open-Faced grillowane kanapki
Bakłażan i wędzone-Goudan Open-Faced grillowane kanapki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 522 kalorie, 18g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $2.79 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz pieprz, ser, taki jak gouda, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Ten przepis od Epicurious ma 100 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kanapki Z Bakłażanem Z Otwartą Twarzą, Kanapki Z Sałatką Z Bakłażana, oraz kanapki z parmezanem z bakłażanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować grill do gotowania na bezpośrednim ogniu ze średnio gorącym węglem drzewnym( umiarkowane ciepło dla gazu); patrz procedura grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Gdy grill się rozgrzewa, w średniej misce wymieszaj pomidory, pietruszkę, 2 łyżki oleju, ocet, pieprz i 3/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Z płaszczyzną ser lub obieraczką do warzyw, ogolić połowę sera na cienkie plasterki (jeśli używasz mozzarelli, cienko pokroić jego połowę nożem) i przykryć plasterki folią, zachowując pozostały kawałek do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Chleb posmarować obustronnie 1 łyżką oleju na kromkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Przyciąć górną i dolną część każdego bakłażana, a następnie pokroić 2 (1-cal grubości) plastry wzdłuż od środka każdego bakłażana, odrzucając pozostałą część.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
6
Ściąć boki pędzlem 3 łyżkami oleju (łącznie) i posypać pozostałą 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Lekko olej grill rack, następnie grill bakłażan plastry (pokryte tylko przy użyciu grilla gazowego), poluzowanie z metalową szpatułką i obracając od czasu do czasu, aby uniknąć przerostu, aż bardzo miękkie, 8 do 10 minut. Podczas grillowania bakłażana, grilluj chleb, obracając się raz, aż pojawią się znaki grillowe, w sumie 1 do 2 minut i przenieś na duży talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Bakłażan przelać na półmisek, następnie równomiernie polać pokrojonym serem i powrócić do grillowania i gotować, przykryte węglem drzewnym lub gazem, bez obracania, aż ser zacznie się topić, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Bakłażan przelać szpatułką na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
10
Przełóż chleb z grilla na 4 talerze i łyżkę mieszanki pomidorowej na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
11
Skropić równomiernie pozostałą łyżką oleju i top z bakłażanem. Doprawić pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
1
* Jeśli nie możesz grillować na zewnątrz, chleb i bakłażan można gotować w 2 partiach na lekko naoliwionej dobrze przyprawionej dużej (2-palnikowej) patelni grillowej na umiarkowanym ogniu. Bakłażan Grill, obracając od czasu do czasu, 10 do 13 minut, a następnie top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Przenieść bakłażan do dużej blachy do pieczenia i pieczenia około 3 cali z rozgrzanego brojlera, aż ser jest po prostu topi, o 1 minutę.* Mieszanka pomidorowa może być wykonana 30 minut wcześniej i przechowywana w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn