Bakłażan-i-Portobello Grzyby topi
Bakłażan-i-Portobello Grzyb topi jest Wegetariańskie danie główne. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ser provolone, bakłażan, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczony Bakłażan I Portobello Lasagne Z Grzybami, Portobello, Brokuły I Czerwona Papryka Topi, oraz Portobello, Brokuły I Czerwona Papryka Topi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć łodygi z grzybów; wyrzucić łodygi.
Ostrym nożem Usuń brązowe skrzela z spodów grzybów; wyrzuć skrzela.
Na patelni brojlerów ułożyć grzyby i bakłażany; warzywa posmarować 1 łyżką vinaigrette. Broil 6 minut. Obróć warzywa; pędzel z 1 łyżką vinaigrette. Broil przez dodatkowe 5 minut lub do przetargu.
Połączyć paprykę i bazylii. Łyżka 1 łyżka mieszanki pieprzu na każdym plaster bakłażana. Wierzch każdego pieczarka z 1 plastrem sera. Dusić przez 1 minutę lub do rozpuszczenia sera.
Pędzel 2 łyżki vinaigrette równomiernie na ściętych stronach rolek. Ułóż szpinak równomiernie na dolnych połówkach rolek. Na wierzchu każda połowa rolki z 1 grzybem i 1 plastrem bakłażana; przykryć rolkami.