Bakłażan i Manchego wypełnione Chile Relleno z sosem Paprykowo-balsamicznym
Bakłażan i Manchego wypełnione Chile relleno z czerwoną papryką-sosem balsamicznym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1347 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 7,66 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 48 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jeśli masz jajka, mąkę, pieczoną paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Spróbuj Bakłażan i Manchego wypełnione Chile Relleno z sosem Paprykowo-balsamicznym, Grillowana Sałatka z bakłażanem i serem Manchego ze świeżą bazylią i glazurą Balsamiczno-pieprzową, oraz Pieczone w piekarniku Chile Relleno z sosem Chipotle Asado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Bakłażan wrzucić z oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem i umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Bakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku i piecz przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
5
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika i wrzucić z czosnkiem i oregano i umieścić z powrotem do piekarnika na kolejne 10 minut, aż bakłażan jest lekko złocisty brązowy i miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
6
Wyjąć z piekarnika, dodać natkę pietruszki i delikatnie wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Lekko ostudzić.
8
Umieść bakłażana w misce i wrzuć do serów. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
9
Połącz składniki w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Doprowadzić ocet do wrzenia w małym niereaktywnym rondlu i gotować, aż zgęstnieje i zredukowana do około 3/4 szklanki. Miód wymieszać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
11
Wszystkie składniki ubić w dużej misce. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
12
Podziel nadzienie z bakłażana między papryki, ściskając je w kształt pieprzu (pieczona papryka jest bardzo delikatna i może zacząć łzawić, ale będzie dobrze).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan
Papryka
Pieprz
13
Mąkę wyłożyć na talerz i doprawić solą i pieprzem. Zagrzebać pieprz całkowicie w mące i odsączyć nadmiar. Paprykę zanurzyć w cieście piwnym i pozostawić nadmiar do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Papryka
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Piwo
Pasek Skórki Cytrynowej
14
Mąkę kukurydzianą ułożyć na talerzu i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Mąka Kukurydziana
Pieprz
15
Na dużej patelni rozgrzej olej do 370 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
16
Paprykę smażyć partiami, obracając do lekko brązowego, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
17
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Łyżka trochę sosu na środku talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
18
Na wierzch sosu ułożyć relleno i skropić relleno balsamiczną redukcją.