Bakłażan faszerowany smażony: Melanzane Ripiene e Fritte
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj smażone nadziewane bakłażany: Melanzane Ripiene e Fritte spróbować. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 8G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś bazylii, plus 1 szklanka bułki tartej, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Melanzane Fritte (Bakłażan Sadzony), Polpette Di Melanzane (smażone kulki bakłażana), oraz Polpette di melanzane (bakłażan 'klopsiki').
Instrukcje
1
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Bakłażany gotować w osolonej wodzie przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
2
Odcedzić i dobrze osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać 2 całe jajka, Parmigiano, czosnek, bazylia, i pietruszka. Doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Parmigiano Reggiano
(Keebler)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
6
Dodać 1/4 szklanki bułki tartej i wymieszać. Podziel mieszaninę równomiernie między bakłażany, wypełniając skorupy, a następnie umieść plasterek provola na środku każdego bakłażana. Pogłębiać każdy bakłażan lekko w mące, a następnie ubite jajko, a następnie pozostałe bułki tartej.