Bakłażan faszerowany po libańsku

Bakłażan faszerowany po libańsku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj nadziewanego bakłażana w stylu libańskim. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,45 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, pomidory z puszki, mielone ziele angielskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 229 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Bakłażan Nadziewany W Stylu Libańskim, Libański Faszerowany Bakłażan, oraz Nadziewane Squash W Stylu Libańskim dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn