Bakłażan Crostini

Bakłażan Crostini
Bakłażan Crostini może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pełnotłusty grecki jogurt, bakłażan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bakłażan Caponata Crostini, Bakłażan Caponata Crostini, oraz Bakłażan I Pomidor Crostini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Pokrój bakłażana w plastry o grubości 1 cala; równomiernie posmaruj obie strony 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Umieść bakłażana w jednej warstwie na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy bakłażan będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
BakłażanBakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Posmaruj obie strony kromek chleba równomiernie 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Umieść kromki chleba w jednej warstwie na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; grill 1 minutę z każdej strony lub do tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Bakłażan, 1/4 łyżeczki soli, 1 łyżka soku i kolejne 3 składniki (przez czosnek) połączyć w robocie kuchennym; pulsować, aż grubo posiekane. Łyżka około 1 czubata łyżka mieszanki bakłażana na każdej kromce chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
CzosnekCzosnek
ChlebChleb
SokSok
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
7
Połącz rukolę, pomidory i miętę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
RukolaRukola
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Skropić pozostałą 1 1/2 łyżki soku i pozostałą 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli; wrzucić do herbu. Masę sałatkową równomiernie podzielić na plastry chleba; na wierzchu równomiernie wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ChlebChleb
SólSól
10
Nuta wina: Bourillon-D 'orleans Vouvray Sec, Vieilles Vignes, Coulee D' Argent 2008 (22 USD), to jasny, ostry, średnio treściwy chenin blanc z regionu Touraine w Dolinie Loary. Jego pikantny kręgosłup trawy cytrynowej i słomy ma wystarczająco dużo ciała i kwasu, aby stanąć do smaków grilla i wyciąć kremową kwaśność jogurtu. -- Alexander Spacher
Składniki, których będziesz potrzebować
Chenin BlancChenin Blanc
Trawa CytrynowaTrawa Cytrynowa
JogurtJogurt
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn