Baked Snapper & Tropical Salsa
Baked Snapper & Tropical Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 25 i kosztuje 46 centów za porcję. Ta przystawka ma 32 kalorie, 4G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mango, ananasowe ciekawostki, filety z Lucjana i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany Czerwony Lucjan z salsą z owoców tropikalnych, Chrupiąca pieczona ryba z tropikalną salsą, oraz Czerwony Snapper Z Salsą Cytrusową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj salsę, ananasa i mango.
Umieść szpinak równomiernie w naczyniu do pieczenia 13x9 cali; top z filetami. Łyżka 2 Łyżki. z mieszanki salsy na każdym filecie; przykryć folią. Odstaw pozostałą mieszankę salsy na bok do serwowania z rybą.
Piec w 232° przez 15 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Podawać z zarezerwowaną mieszanką salsy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris