Bake The Book: Orange-Infused Rounds
Bake The Book: Orange-Infused Rounds is a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 111 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajka, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Olejek z pomarańczy i pieprzu, Pomarańcza bez kości z jagnięciny, oraz Orange infused overnight Steel cut oats.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć mąkę i proszek do pieczenia. Masło ubić drewnianą łyżką lub w mikserze za pomocą uchwytu łopatkowego przez kilka minut.
Dodać cukier i ubić do lekkiego i puszystego.
Dodajemy po kolei żółtka, następnie dodajemy skórkę pomarańczową. Zeskrobać boki miski i ubić, aż do całkowitego połączenia. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki i ubijać aż do włączenia. Zagniataj na lekko posmarowanej mąką powierzchni, aż powstanie gładkie i jednolite ciasto, od 3 do 5 minut.
Używając rąk, rozwałkuj kawałki o długości około 5 cali i grubości 1/2 cala, zaczynając od środka i tocząc Na zewnątrz, aby kawałki były równomiernie grube. Podłącz jeden koniec każdego kawałka do drugiego, co pierścień, i umieścić na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia co najmniej 1 cal od siebie (będą się rozprzestrzeniać trochę). Przechowywać w lodówce, aż firma w dotyku, 10 minut lub tak.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 177°.
Białka ubić lekko widelcem, umyć wierzchołki rosquillas i ostrożnie zanurzyć wierzchołki w mieszance cynamonowo-cukrowej.
Piec, aż będą lekko złote na brzegach, 10 do 15 minut, i przenieść do stojaka drutu do ostygnięcia. Są najlepsze w dniu, w którym zostały wykonane.