Bakłażan Rollatini

Bakłażan Rollatini
Bakłażan Rollatini jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 890 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cebula, sól morska i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Bakłażan Rollatini, Bakłażan Rollatini, oraz Bakłażan Rollatini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową i rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść stojak na dużej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Odciąć 2 końce off bakłażana.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
4
Pokroić bakłażany wzdłuż, na 1/2-calowe grube plastry. Ułóż plastry bakłażana na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
5
Posypać solą morską, aby pomóc usunąć nadmiar wilgoci i gorycz z bakłażanów. Odstawić na około 10 do 15 minut. Spłucz sól z bakłażanów i osusz ręcznikiem. Spryskaj gorącą patelnię grillową obficie sprayem warzywnym, a następnie umieść plasterki bakłażana na grillu, aż lekko rumiane z każdej strony i miękkie, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
WarzywaWarzywa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Wyjąć plastry z patelni grillowej i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
7
W dużej misce, ubić jajka, aż lekko jajecznica.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Ricottę wymieszać z jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
JajkoJajko
9
Dodać mozzarellę, 3 łyżki parmezanu i prażone orzeszki piniowe i delikatnie połączyć. Złożyć w bazylii po prostu połączyć. Nie przesadzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
BazyliaBazylia
10
Umieść łyżkę mieszanki sera na 1 końcu bakłażana i zwinąć szczelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
SerSer
RolkaRolka
11
Umieść bakłażan rollatini do nasmarowanej (z oliwą z oliwek) 13 przez 9-calowe naczynie do pieczenia, szew stronie w dół. Kontynuuj z pozostałym bakłażanem. Równomiernie rozprowadzić sos pomidorowy na wierzchu bakłażana rollatini. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
BakłażanBakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
12
Posypać pozostałymi 5 łyżkami parmezanu i piec przez 15 minut. Po ugotowaniu skrop wierzch oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
ParmezanParmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
W dużym garnku żaroodpornym rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
14
Dodaj cebulę i czosnek i saute, aż miękkie i przezroczyste, o 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
15
Dodać seler i marchew, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MarchewMarchew
SelerSeler
16
Saute, aż wszystkie warzywa są miękkie, o 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
17
Dodaj pomidory i liście laurowe i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
PomidorPomidor
18
Usunąć liście laurowe i sprawdzić przyprawy. Jeśli sos nadal ma kwaśny smak, dodaj niesolone masło, 1 łyżkę na raz, aby dopełnić smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Liście LauroweLiście Laurowe
PrzyprawyPrzyprawy
SOSSOS
19
Dodaj 1/2 sosu pomidorowego do miski robota kuchennego. Proces do gładkiej. Kontynuuj z pozostałym sosem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
20
Jeśli nie wykorzystasz całego sosu, pozostaw go do całkowitego ostygnięcia i wlej 1 do 2 porcji filiżanki do plastikowych torebek zamrażarki. Spowoduje to zamrożenie do 6 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn