Back Bones and Rice
Powrót kości i ryż może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Mieszanka mielonego pieprzu, soli, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest takie super. Spróbuj Powrót Do Podstaw: Czerwona Fasola I Ryż, Środowy Lunch z powrotem na torze brązowy ryż i ciecierzyca, oraz Śniadanie typu Back-to-Back: wegańskie tosty francuskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W stockpot, połączyć backbones, cebula, masło, i przyprawy.
Dodać wodę, doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować na niskim wrzeniu przez 40 minut.
Dodać ryż do garnka i powrócić do wrzenia, dobrze mieszając. Gotować przez 10 minut, następnie zmniejszyć ogień, dodać zieloną cebulę, przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż ryż jest gotowy.
Usunąć liście laurowe i podawać.