Bachory Piwne

Bachory Piwne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj bachorów piwnych. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 19g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $1.95 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Mieszanka piwa, papryka, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piwne bachory z piwem Queso, Bachory Piwne, oraz Bachory Piwne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Warzywa umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2
Wymieszać marynatę, olej i 1/4 szklanki piwa do wymieszania; zalać warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata MixMarynata Mix
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Odstawić 30 min. w temperaturze pokojowej do marynowania.
4
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Przenieść mieszaninę warzyw na patelnię; gotować i mieszać na średnim ogniu 5 min. albo aż cebula będzie złotobrązowa. Przykryć; dusić na małym ogniu 10 min., mieszając od czasu do czasu. Tymczasem Pozostałe piwo zagotować w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać bachory; gotować 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
7
Osuszanie bachorów; grillowanie 4-5 min. lub do momentu zakończenia (160F), obracając się od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Podawać bachory z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn