Bachory Piwne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj bachorów piwnych. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 19g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $1.95 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Mieszanka piwa, papryka, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piwne bachory z piwem Queso, Bachory Piwne, oraz Bachory Piwne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Warzywa umieścić w płytkim naczyniu.
Wymieszać marynatę, olej i 1/4 szklanki piwa do wymieszania; zalać warzywami.
Odstawić 30 min. w temperaturze pokojowej do marynowania.
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Przenieść mieszaninę warzyw na patelnię; gotować i mieszać na średnim ogniu 5 min. albo aż cebula będzie złotobrązowa. Przykryć; dusić na małym ogniu 10 min., mieszając od czasu do czasu. Tymczasem Pozostałe piwo zagotować w średnim rondlu.
Dodać bachory; gotować 5 min.
Osuszanie bachorów; grillowanie 4-5 min. lub do momentu zakończenia (160F), obracając się od czasu do czasu.
Podawać bachory z warzywami.