Baby Grzechotka Babeczki
Przepis Baby Grzechotka Cupcakes jest gotowy w około 1 godzinę i 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka betty i dekoracji lukier, kremowy lukier, betty cukierki posypki i dekory, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Baby Grzechotka Babeczki, Baby Grzechotka Babeczki, oraz Baby Grzechotka Gruszka Babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Babeczki Frost z lukrem waniliowym. Wzory rurek na babeczkach z żółtymi i zielonymi lukrami. Udekoruj według uznania z posypką cukierków.
Wykałaczką, dziurką w boku każdej babeczki. Tie wstążka łuk w środku każdego lizaka.
Dodaj gumdrop do jednego końca każdego patyczka. Pozostałe końce patyczków włóż do boków babeczek, tuż poniżej lukru, tworząc grzechotki. Przechowywać luźno przykryte.