Baby Carrot Confit z sokiem pomarańczowym i kminkiem
Dziecko marchew Confit z sokiem pomarańczowym i kminkiem jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz małe marchewki, masło, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Odmładzający Sok Z Korzenia / Marchew, Burak, Krew Pomarańcza, Imbir, Sok Z Kurkumy, Serce zdrowy i oczyszczający sok: burak marchew jabłko limonka pomarańcza sok imbirowy, oraz Duszona cebula z sokiem pomarańczowym i octem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść marchew w garnku wystarczająco dużym, aby utrzymać marchew w podwójnej warstwie.
Wlać sok pomarańczowy; dodać kminek.
Posypać solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż marchewki są po prostu miękkie, o 10 protokół.
Marchew przełożyć na talerz. Gotuj płyn w garnku, aż lekko zmniejszy się i sypnie, około 2 minut. Wymieszać z masłem. Powrót marchew do garnka i dusić tylko do ogrzania przez, O 2 protokół. Marchewki doprawiamy do smaku solą i pieprzem.