Babuni Kokosowe płatki kukurydziane ciasteczka
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Babciowe ciasteczka kokosowo-kukurydziane mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 60 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, białka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chrupiące Płatki Ziemniaczane Ciasteczka Kokosowe Pekan, Bocaditos de Corn Flakes y Leche Condensada (płatki kukurydziane), oraz Płatek Kukurydziany Kruszy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Blachy do pieczenia linii z pergaminem spryskane sprayem do gotowania.
Białka ubić w misce mikserem elektrycznym, aż utworzą sztywne szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, dodając około 2 łyżki na raz. Ubijaj w soli i ekstrakcie z wanilii, aż mieszanina będzie błyszcząca i utrzyma swój kształt. Delikatnie i delikatnie użyj gumowej szpatułki, aby złożyć płatki kukurydziane, kokos i orzechy włoskie w bezę. Delikatnie przeprowadź szpatułkę przez środek miski, a następnie wokół boków miski, powtarzając aż do pełnego włączenia. Upuść mieszaninę przez zaokrąglone łyżki na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka są bardzo lekko rumiane i ustawić, 20 do 30 protokół.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed wyjęciem metalową szpatułką; ciepłe ciasteczka są bardzo delikatne.